Benefity

Jakmile se staneš členem Spolku, čeká na Tebe pořádná kupa výhod a možností! Záleží jen na Tobě, které využiješ. V zásadě máš dvě možnosti:

Buď se zaregistruješ a budeš chtít být pouze pasivním členem. Potom na Tebe čeká od pondělí do pátku klubovna Spolku ve Faustově domě, kde si můžeš vybrat z široké nabídky teplých nápojů, můžeš si ohřát v mikrovlnce oběd, zahrát si stolní fotbálek s kamarády, využít počítače s připojením na internet, možnost tisku a vazby vytisknutých materiálů za lidové ceny. Dále je Ti k dispozici naše knihovna čítající mnoho zajímavých a užitečných učebnic jak v češtině, tak i angličtině, z níž si můžeš prezenčně knížky vypůjčit proti ISICu a pročítat si je třeba v historické studovně. Pokud bys měl zrovna chuť spíš na relaxaci, či odreagování od učení, můžeš si u služby vypůjčit šipky a s kamarády si dát turnaj. A nebo si jenom posedíte na pohodlných gaučích a popovídáte si v příjemném prostoru v centru.

Nebo máš druhou možnost a krom všech výše zmiňovaných výhod bys rád ještě něco navíc. Pak je pro Tebe správnou volbou aktivní členství. Budeš se účastnit spolkových schůzí, pomáhat s organizováním a přípravou akcí pořádaných Spolkem ( Hvězdná pařba, Kapka krve, distribuce lístků na ples, Piknik, Den dětí atd.) a zároveň se budeš na jejich průběhu podílet. Z akcí si vybereš jakou budeš chtít, není vůbec nutné se účastnit všech. Dále pak rádi uvítáme Tvoje podněty pro zlepšení chodu Spolku, nápady vylepšení akcí stávajících i případně na akce nové. Při tom všem se seznámíš se spoustou zajímavých lidí, obohatíš se novými zkušenostmi a vylepšíš si organizační i komunikační schopnosti. To při plavání v moři leckdy málo záživných studijních aktivit může být docela zajímavá, nadnášející, záchranná vesta, co říkáš?