ESO BUDDY PROGRAM Spolku mediků českých

Milí studenti,

Spolek mediků českých-Erasmus Students´Office organizuje Buddy Programpro přijíždějící Erasmus studenty. Program spočívá v přidělení českého studenta naší fakulty každému přijíždějícímu studentovi. V čem samotná činnost spočívá:- přivítání studenta na letišti/autobusové stanici/nádraží, doprovodit studentado místa bydliště- seznámení ho s naší fakultou, vybavování formalit spojených se studiem- ukázat knihovnu, menzy, možnost přístupu na internet, Spolek medikůčeských- "navigace" na stáže- seznámit s našim studentským mimoškolským životem :-)- další kreativitě se samozřejmě meze nekladou...Proč se zapojit?- zlepšení vašich jazykových schopností- noví přátelé- možnost získat bodové zvýhodnění při konkurzu na stáže ERASMUS- dobrý pocit :-)

V případě, že máte zájem, případně jakýkoliv dotaz, prosím, kontaktujte nás na eso.1lfuk@gmail.com. Napište nám, jaké jazyky ovládáte, a který ročník studujete. V případě, že bude ze strany našich studentů velký zájem, upřednostněni budou ti, kteří se ozvali dřív.

Zároveň hledáme zájemce, kteří by chtěli pracovat pro ESO.

Těšíme se na vás...Erasmus Students´Office (ESO)http://eso1lfuk.rajce.idnes.cz/